Blik in beeld

Met regelmaat worden we benaderd door de verschillende media en gevraagd mee te werken aan een televisieprogramma of opnames voor andere doeleinden. Op deze pagina vindt u de links naar de meest recente filmpjes, die stuk voor stuk het museum prachtig weergeven.

cid 9050816B-98B4-44FE-AE49-EFCAB9C00DFBhome
NCRV gids d.d. 25 april 2015, foto door Martin Hogeboom i.o.v. het televisieprogramma Man Bijt Hond.

 

RTV Noord kwam op bezoek in augustus 2021 om verslag te doen van ons jubileum. Dit leverde mooie beelden op onder de titel Blikken vertellen de geschiedenis van onszelf. Je kunt ze hier nog eens terugkijken

Mini docu gemaakt door Museum TV, op donderdag 5 september 2019 officieel gepresenteerd: Een bijzonder project, waarbij we ons in goed gezelschap bevonden. Het Behouden Blik  is mooi in beeld gebracht. Kijkt u zelf!

De mini-docu is hier te bekijken
Voor de promo klikt u hier
De Van Nelle blikken komen hier in beeld
Verkade’s Koh-I-Noor ziet u hier

Collectie Groningen.nl Sinds 12 maart 2018 zijn wij deelnemer aan dit digitale museumplatform. De topstukken uit onze en andere collecties van musea in Groningen worden hier prachtig in beeld gebracht door Anton Tiktak (fotograaf) en gaan vergezeld van prikkelende teksten. Absoluut een blik waardig!
https://collectiegroningen.nl/erfgoedorganisaties/ego/13/

memory 300x225

Koffie vers(ch) gebrand! deze tentoonstelling is vanaf 8 juli t/m 12 november 2017 te zien in het Noordelijk Scheepvaartmuseum in Groningen
sneak preview tentoonstelling

“Groeten uit Groningen”, 28 juni 2017
https://www.youtube.com/watch?v=jmsi2c-Q7Vc

Eem Kieken” van RTV Noord, januari 2015
https://www.youtube.com/watch?v=Zv0eQm0JECg

 

Veel kijkplezier!

Terug naar boven