Blikvrienden

Vrienden van Het Behouden Blik

Het Behouden Blik in Uithuizermeeden is een uniek museum waarin het Nederlandse decoratieve verpakkingsblik centraal staat. Aan de hand van de inhoudelijk zeer sterke collectie, toont het museum de sociaal economische geschiedenis van onze samenleving in de 20e eeuw. De Stichting ontvangt geen reguliere subsidie en werkt met vrijwilligers. Als u ons museum een warm hart toedraagt kunt u ons daarbij helpen door vriend te worden. U helpt ons daarmee de verhalen van de verzameling voor het voetlicht te brengen en te delen.

Met een relatief kleine bijdrage per jaar kunnen wij leuke activiteiten, mooie exposities en bijzondere publicaties organiseren.

foto 1 blikmuur

 

Wat krijgt u?

• tweemaal per jaar een Vooruit- en Terugblik , waarmee wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen, activiteiten en tentoonstellingen
• een uitnodiging voor de jaarlijkse vriendenlezing met een borrel
• eenmalig een uniek welkomstgeschenk
• gratis koffie of thee met koek bij ieder bezoek aan het museum

Vriend worden kan al voor een bedrag van tenminste  €30 per jaar. Uw bijdrage overmaken kan op rekeningnummer NL39RABO01082.61.441 t.n.v. Stichting Het Behouden Blik, Uithuizermeeden o.v.v. Vriend of Vriendenkaart-cadeau. Vergeet u niet uw adres te vermelden of dit via de mail aan ons door te geven. De bevestiging en het welkomst cadeau ontvangt u per post.

Dank u wel!

Heeft u nog vragen, belt u ons via 0595 413 999 of klik hier

Terug naar boven