Blikvrienden

 

Wordt u ook Vriend van Het Behouden Blik?

Het Behouden Blik in Uithuizermeeden is een uniek museum waarin het Nederlandse verpakkingsblik centraal staat. Aan de hand van de inhoudelijk zeer sterke collectie, toont het museum de sociaal economische geschiedenis van onze samenleving in de 20e eeuw. De Stichting ontvangt geen reguliere subsidie en werkt met vrijwilligers. Als u ons museum een warm hart toedraagt kunt u ons daarbij helpen door vriend te worden. U helpt ons daarmee de verhalen van de verzameling voor het voetlicht te brengen en te delen.

Met een relatief kleine bijdrage van (minimaal)€ 30,- per jaar kunnen wij leuke activiteiten, mooie exposities en bijzondere publicaties organiseren.

foto 1  blikmuur

 

Wat krijgt u als vriend van het Behouden Blik?

• tweemaal per jaar een Vooruit- en Terugblik , waarmee wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen, activiteiten en tentoonstellingen
• een uitnodiging voor de jaarlijkse vriendenlezing met een borrel
• een Vriendenkaart die u altijd mee neemt naar het museum, want op vertoon ontvangt u:

• eenmalig een uniek welkomstgeschenk bij uw eerstvolgende bezoek aan het museum
• gratis koffie of thee met koek bij ieder bezoek aan het museum

 

Als u Vriend wordt, of een Vriendenkaart cadeau wilt doen, kunt u een bedrag van tenminste €30 overmaken op rekeningnummer NL39RABO01082.61.441 t.n.v. Stichting Het Behouden Blik, Uithuizermeeden o.v.v. Vriendenkaart of Vriendenkaart cadeau. Vergeet u niet uw adres te vermelden of dit via de mail aan ons door te geven. Per omgaande wordt dan een Vriendenjaarkaart op naam naar het door u opgegeven adres verzonden.

Alvast bedankt!

 

Heeft u nog vragen, dan kunt u ons bellen (0595 413 999) of u vult hieronder het formulier in.

Vriendenformulier

Uw naam:(*)
Vul hier uw volledige naam in

Uw e-mailadres:(*)
U heeft een ongeldig e-mailadres opgegeven

Uw bericht:(*)
U heeft geen bericht ingevoerd.

Anti Spam
Invalid Input